JÄTTIMEDIA

Erottuvaa näkyvyyttä, isoilla mainospinnoilla!

Jättimedia ja siltabanderollit

Mediamixin isot mainospinnat mahdollistavat loistavan näkyvyyden brändille, tuotteelle tai yritykselle.


Tavoitat suuret kontaktimäärät lyhyellä aikavälilä. Mainospinnat sijaitsevat keskeisillä ja vilkkailla kaupunkialueilla tavoittaen niin autoilijat, pyöräilijät kuin jalankulkijatkin. Ota mediamixiisi monipuoliset, erottuvat ja vaihtuvat jättimainospaikat!

Jättimainospinnat toteutetaan yleensä korjauksessa olevien kiinteistöjen huputuksiin. Niiden koot ja sijainnit vaihtuvat usein, mikä takaa mainospaikkojen yllätyksellisyyden ja erottovuuden kaupunkikuvassa.Tänä keväänä myynnissä todella suuria paikkoja!

Jättimainospaikkoja myynnissä mm. Mannerheimintieltä, Länsiväylältä ja Hämeentieltä! Parhaimmillaan liki 400 neliön kokoiset mainospaikat valtateiden varrella takaavat valtavat kontaktimäärät erittäin lyhyessä ajassa.Siltabanderollit

Näkyvyttä on mahdollista tehdä pääkaupunkiseudulla -Helsigissä ja Vantaalla. Siltabanderolleilla on mahdollista ottaa haltuun sellaiset mainospaikat, joissa normaalisti ei ole mainontaa.

Siltabanderollin vuokra 1490€ / viikko
Siltabanderollin vuokra 2500€ / 2 viikkoa

Tuotanto ja kiinnitys 490€Katso kuvia toteutetuista suurista pinnoista

Olemme toteuttaneet vuosien varrella lukuisia erottuvia ja ylläviä kampanjoita jättipinnoilla. Katso toteutuksia kuvagallerista!